MAAK EEN WEBSITE

Maak vandaag nog een website
 
Do it yourself:

SUPPORT CENTER

Wij streven ernaar om u de best mogelijke service en ondersteuning te bieden met betrekking tot uw webhosting, domein of andere hosting oplossingen.


Wij zijn hier om u te helpen

Wij streven ernaar om u te voorzien van de best mogelijke service en ondersteuning
Op deze pagina vindt u onze FAQ met de 'veelgestelde-vragen'.
U kunt ook contact opnemen met onze support als u nog vragen hebt.
Wij bevelen deze programma's aan: Terug
Firefox
Beste internetbrowser - stap over naar firefox en surf sneller en veiliger op internet. Ondersteunt Windows, Mac OS X, Linux.

Downloaden firefox
Thunderbird
Mozilla Thunderbird is een simpele email-Client. Thunderbird geeft u de vrijheid uw email te checken via IMAP en POP3. Veel gebruiksgemak en is voorzien van een ingebouwde spamfilter.

Downloaden thunderbird
Irfanview
IrfanView is een simpel, compact en gratis programma waarmee u afbeeldingen kan verkleinen/vergroten voor simpele taken.

Downloaden irfanview
Gimpwin
Gimp Win is een geavanceerd programma voor het bewerken van afbeeldingen. Bijna alles is mogelijk. Het programma is open source

Downloaden gimpwin
Dropbox
Dropbox is de makkelijkste manier om files online te bewaren, syncen en delen. U hoeft geen ingewikkelde interface te leren.

Downloaden dropbox
Cyberduck
CyberDuck is het meest simpele FTP-programma voor de Mac, het heeft alle basisfuncties.

Downloaden cyberduck
Let op: wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de bovenstaande programma's. Wij bevelen de programma's aan, maar we bieden geen enkele support of ondersteuning bij de installatie en het gebruik ervan.